Bonastre Gellida, Mercè

Bonastre Gellida, Mercè

Mercè Bonastre Gellida es maestra de educación infantil y especialista en psicomotricidad. Desde 1989 es educadora en una escuela infantil del Instituto Municipal de Educación de Barcelona. Actualmente, estudia pedagogía sistémica y su trayectoria profesional va enfocada a la orientación familiar. Ha realizado publicaciones en revistas educativas y es coautora de la obra Tot jugant a la cara fosca (Rosa Sensat).

Soc mare

Bonastre Gellida, Mercè

Sinopsis de Soc mare

Aquest és un llibre senzill, bàsic i pràctic  escrit a quatre mans entre dues dones mares. Un llibre de mare a mare que recull la veu d’altres dones en la seva vivència de la maternitat, des del plantejament de quedar-se embarassada fins que el fill o filla es reconeix com a persona. 

Al llarg de la vida podràs canviar de parella, d'amics, de companys... però la teva filla,  el teu fill, ho serà per a tota la vida, igual que tu seràs la seva mare per a tota la vida. I probablement ni els nostres fills, ni les nostres filles,  acompliran les nostres expectatives com a fills o filles, ni nosaltres, les seves com a mares.

PUBLICACIONES DE Bonastre Gellida, Mercè